آشپزی

فوت و فن و راز خوشمزگی و طرز تهیه فرنچ تست در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه نان تست فرانسوی

نان تست فرانسوی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین صبحانه های بین المللی است که با مواد مختلفی درست می شود، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان تست فرانسوی بعدی با روزیانو سایت آموزشی. با بودن

مواد لازم برای 4 نفر
نان تست 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین نوک یک قاشق غذاخوری
جوز هندی نوک یک قاشق غذاخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
شیر نر 1 لیوان
کره و روغن مایع کافی
عسل کافی

طرز تهیه نان تست فرانسوی

مرحله اول

برای تهیه نان تست فرانسوی خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید تا بافت تخم مرغ از انعقاد خارج شود. سپس وانیل و پودر دارچین را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله جوز هندی و شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

سطح سوم

حالا یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی کره و روغن مایع اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره آب شود. بعد نان تست را داخل مخلوط تخم مرغ می گذاریم تا کاملاً ببندد.

مرحله چهارم

در آخر نان تست شده را داخل ماهیتابه می گذاریم سپس به مدت 4 دقیقه از هر طرف سرخ می کنیم و روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد توری ها را با عسل سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا