آشپزی

فوت و فن کیک در پلوپز + راز اصلی خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ترفندها و فوت و فن کیک در پلوپز را در سال 1403 به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز یک کیک خوشمزه در پلوپز.

راز خوشمزه بودن کیک در پلوپز نکاتی برای پخت کیک در پلوپز در خانه روزیانوامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

پخت کیک در پلوپز روشی سریع و آسان است که می تواند برای افرادی که فر ندارند یا نمی خواهند آن را روشن کنند مفید باشد.

مواد لازم برای پخت کیک در پلوپز.

1 فنجان آرد همه منظوره

1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری نمک

1 فنجان شکر

1 فنجان شیر

1/2 فنجان روغن مایع

3 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

پخت کیک در پلوپز

برای تهیه کیک، تخم مرغ ها و کره را قبل از شروع کار نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید تا به دمای محیط برسند. بعد از آن قابلمه را داخل پلوپز بگذارید و کمی روغن بزنید سپس صبر کنید تا آماده شود. همچنین قبل از استفاده، شیر را حداقل 5 دقیقه به دمای اتاق برسانید.

مواد خشک مانند آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کردند. سپس کره یا ترکیبی از روغن و کره را حرارت دهید تا ذوب شود، اما نه خیلی داغ.

در ظرفی تخم مرغ ها، شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید تا به رنگ کرمی مورد نظر برسند و حجم آن دو برابر شود. سپس زعفران حل شده را به این مخلوط اضافه کنید. همچنین پوست لیمو را رنده کنید و به مواد اضافه کنید سپس یکی دو بار با مخلوط کن مواد را مخلوط کنید.

سپس مواد خشک را به تدریج در دو مرحله به مواد مخلوط شده اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. در مرحله بعد شیر و کره ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید و با همزن با سرعت مناسب تمام مواد را خوب مخلوط کنید.

حالا مواد آماده شده را به پلوپز منتقل کرده و روشن کنید. دکمه شروع را فشار دهید و اجازه دهید کیک حدود 40 دقیقه در پلوپز بپزد. پس از اتمام زمان پخت، پلوپز به طور خودکار به تنظیمات مشخص شده (شماره 6) تغییر می کند و نشانگر پخت چشمک می زند.

بلافاصله پلوپز را از برق بکشید و در را باز کنید و به آرامی قابلمه حاوی کیک را از پلوپز خارج کنید. صبر کنید تا کیک از روی حرارت خارج شود، سپس کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید و بگذارید آرام آرام خنک شود. سپس می توانید کیک را سرو کنید.

راز یک کیک خوشمزه در پلوپز.

برای تهیه کیک اسفنجی ابتدا تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها و زرده ها را در دو کاسه جدا قرار دهید. سپس زرده های تخم مرغ را با کمی شکر مخلوط می کنیم تا سبک و پفکی شود. در مرحله بعد سفیده ها را با همزن دستی بزنید یا بزنید تا سفت شوند. در آخر سفیده ها را به زرده ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

برای تهیه کیک شکلاتی نصف فنجان پودر کاکائو به مواد خشک اضافه کنید تا به مخلوط بچسبد.

اگر قصد دارید کیک وانیلی درست کنید، نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل را به مواد خیس اضافه کنید.

در نهایت برای تزیین کیک می توانید از مواد مختلفی مانند خامه، شکلات، میوه یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

کیک را در پلوپز قرار دهید.

برای اینکه کیک به قالب نچسبد قبل از ریختن مایه کیک روی قالب را با یک لایه نازک چربی بپوشانید و سپس روی قالب آرد بپاشید.

برای اینکه کیک زیاد خشک نشود زمان پخت را با دقت کنترل کنید و از حالت نرم و تازه خارج نکنید.

برای سرعت بخشیدن به فرآیند خنک شدن کیک، بلافاصله پس از پخت آن را روی توری سیمی قرار دهید تا هوا به طور یکنواخت در اطراف کیک به گردش درآید و به طور یکنواخت خنک شود.

راز اصلی یک کیک خوشمزه در پلوپز.

استفاده از مواد تازه و با کیفیت

دستور العمل را به شدت دنبال کنید.

کیک را در دمای مناسب بپزید

ویدیو طرز پخت کیک در پلوپز قدیمی پارس خزر علت سوختن کیک در پلوپز نکات پخت کیک در پلوپز نی نی سایت کیک در پلوپز پارس خزر نی سایت نی نکات پخت کیک در پلوپز دیجیتال اجاق، دکمه پخت کیک در پلوپز دیجیتال، مدت زمان پخت کیک در پلوپز پارس خزر، در پلوپز ساده

پای و فن کیک در پلوپز

برای تهیه یک کیک خوشمزه باید از مواد تازه و با کیفیت استفاده کرد.

حتما دستور العمل را به دقت دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

برای بهترین نتیجه، کیک را در دمای مناسب و در زمان مناسب بپزید و کنترل کنید.

بعد از پخت بهتر است اجازه دهید کیک خنک شود و در دمای اتاق کاملاً منجمد شود.

جدیدترین نکات برای پخت کیک در پلوپز.

برای تهیه کیک چند لایه می توانید از قالب کیک به قطر 7 اینچ (18 سانتی متر) استفاده کنید و سپس کیک را به دو یا سه لایه برش دهید.

هنگام تزیین کیک خلاق باشید و از خامه، شکلات، میوه یا هر عنصر دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید.

بعد از پخت می توانید کیک را چند روز در یخچال نگهداری کنید تا تازه بماند.

اگر به نگهداری طولانی مدت نیاز دارید، می توانید کیک را فریز کنید. برای این کار کیک را کاملا خنک کنید و سپس در کیسه پلاستیکی یا ظرف مناسبی بپیچید و در فریزر قرار دهید. با این روش می توانید کیک را برای چند ماه نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا