آشپزی

فوت و فن پخت شیر ماهی + با طعم بهشتی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم راز خوشمزگی پخت شیر ماهیو راز خوشمزگی خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پختن ماهی با شیر

هنر پخت شیر ​​ماهی و راز خوشمزه شیر ماهی خانگی که در سایت روزیانو امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

شیرماهی یا شیرماهی نوعی ماهی آب شور از خانواده تن ماهی و خانواده لاین ماهی اسپانیایی است که اسکلت استخوانی دارد. این ماهی در بسیاری از نقاط در آب های جنوب شرقی آسیا، چین، ژاپن، استرالیا و اقیانوسیه یافت می شود. این اسماعیل به نواحی ساحلی شمالی اقیانوس هند، سواحل شرقی آفریقا، خاورمیانه، خلیج فارس، دریای عمان و نواحی مدیترانه نیز سرایت کرده است.

مواد لازم برای تهیه شیر ماهی.

شیر ماهی: 600 گرم

گردو: 1/2 پیمانه

پیاز: 1 عدد

سیر تازه: 1 بوته

پیاز تند: 4 قاشق غذاخوری

زعفران آماده: ۲ قاشق غذاخوری

روغن: 1/2 پیمانه

تمر هندی: 200 گرم

آب انار: ۱ پیمانه

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

گشنیز و شنبلیله خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

سماق رنده شده: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

آموزش پخت ماهی با شیر.

در ظرف مناسبی پیاز، آبلیمو، سماق، زعفران، نمک و فلفل را با مقدار مناسبی روغن مخلوط کرده و سپس شیر ماهی را در این مخلوط بریزید. سپس ماهی را به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا طعم مطبوعی بگیرد.

سپس می توانید ماهی را در تابه سرخ کنید یا در فر بپزید.

برای تهیه سس ماهی ترش، سیر را با گشنیز و جعفری خرد شده در کمی کره یا روغن تفت دهید.

تمر هندی را در یک فنجان آب جوش خیس کنید و سپس آن را صاف کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید.

در پایان آب انار، گردو، پیاز تند، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید تا مخلوط غلیظی ایجاد شود.

سس ترش آماده شده را روی ماهی پخته شده بریزید و برای سرو آماده کنید.

مواد لازم برای پخت شیر، گوجه فرنگی و جعفری.

شیرماهی جنوبی 4 عدد

جعفری تازه خرد شده

3 عدد گوجه فرنگی

چند حبه شیر برای طعم دادن.

یک پیاز متوسط

ادویه کاری، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

آموزش پخت ماهی با شیر و گوجه فرنگی.

برای تهیه این غذا گوشت ماهی را با شیر با مقدار مناسب فلفل و نمک مخلوط کرده و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

سیر را خرد کرده و پیاز را ریز خرد کنید. سپس این دو ماده را در تابه با روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن و طلایی شدن، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید. بگذارید مواد اضافه شده بپزند و کمی آب اضافه کنید تا له شوند.

در حالی که این مواد به جوش می آیند، گوشت ماهی شیر را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید و صبر کنید تا مخلوط خوب مخلوط و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را می توانید با نان یا انواع برنج سرو کنید.

طرز پخت شیر ​​ماهی در فر.

800 گرم فیله شیر ماهی تازه جنوب

روغن زیتون یا کره یک چهارم لیوان

لیموی تازه

ادویه ماهی

نمک و فلفل به میزان لازم

پخت ماهی شیر جنوب در فر یکی از بهترین روش های ارائه این نوع ماهی است. این روش خواص غذایی ماهی را به خوبی حفظ می کند. برای شروع، گوشت شیر ​​ماهی جنوبی را با روغن، فلفل و نمک مخلوط کنید.

سینی فر را چرب کرده و گوشت ماهی را روی آن قرار دهید. باقیمانده مخلوط روغن، فلفل و نمک را روی ماهی بریزید. در این مرحله می توانید از ادویه مخصوص ماهی نیز استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید برش های لیمو را روی ماهی قرار دهید. مواد را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید. برای سرو می توانید از سبزیجات و انواع پلو استفاده کنید.

شیرماهی جنوبی منبعی غنی از پروتئین، امگا 3 و ویتامین B است. این مواد مغذی در حفظ سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند. در این مقاله سعی شده است چند نمونه از بهترین روش های تهیه شیرماهی جنوبی که به راحتی قابل اجرا هستند را به شما نشان دهیم. اگر می خواهید سبزیجات و برنج را با ماهی سرخ شده بخورید، می توانید از همین روش در مورد شیرماهی جنوبی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا