آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه کیک موز و گردو لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه کیک موز و گردو در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه کیک موز و گردو هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه کیک موز و گردو

کیک موز و گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک موز و گردو در ادامه با سایت آموزشی روزیانو همراه باشید.

مواد لازم کیک موز و گردو
تخم مرغ ۲ عدد
موز ۱ عدد بزرگ
آرد قنادی ۱ و ⅓ پیمانه
روغن مایع ⅓ پیمانه
شیر ½ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
شکر ⅓ پیمانه
گردو خرد شده ۵۰ گرم
آب لیمو ترش ½ لیمو ترش

طرز تهیه کیک موز و گردو

مرحله اول

برای تهیه کیک موز و گردو خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. حالا شکر را درون یک تابه مناسب ریخته و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا بدون هم زدن شکر و فقط با تکان دادن تابه کمک می کنیم تا شکر ذوب شده و کاراملی شود. زمانی که شکر کاملا ذوب شد، کره را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله موز را به صورت ورقه ای نازک خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه گردو خرد شده به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی هم می زنیم تا تخم مرغ کرم رنگ شود. در ادامه روغن را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شیر را به تدریج به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم، سپس کف قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم. حالا آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. زمانی که مخلوط کارامل موز ولرم شد، آنرا به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله نهم

در ادامه اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت مقداری پودر قند به عنوان تزیین روی کیک الک کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا