آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه پاپ کورن لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه پاپ کورن در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه پاپ کورن هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه پاپ کورن

پاپ کورن یکی از غذاهای بین المللی و سالم است که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاپ کورن به ادامه مطلب بروید روزیانو با بودن

مواد لازم پاپ کورن
ذرت ½ فنجان
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاپ کورن

مرحله اول

برای تهیه پاپ کورن به روش بازاری در ابتدای کار از ذرت های نارنجی که انتهای آن سفید و خشک است استفاده می کنیم. بعد یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن مایع را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا ذرت ها را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی گرم شدن، یک صافی فلزی را روی سطح قابلمه قرار دهید تا ذرت ها فضای کافی برای ترکیدن داشته باشند. سوراخ های صافی باعث می شود که هوا به داخل قابلمه برود و باعث پف کردن پاپ کورن شود.

سطح سوم

وقتی همه ذرت ها باز شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله پاپ کورن را در ظرف مورد نظر بریزید تا کاملا خنک شود. برای طعم دادن به پاپ کورن، مقداری پودر گوجه فرنگی روی پاپ کورن بپاشید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا