آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه رب نارنج، یک چاشنی بسیار خاص و خوشمزه لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه رب نارنج، یک چاشنی بسیار خاص و خوشمزه در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه رب نارنج، یک چاشنی بسیار خاص و خوشمزه هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه رب پرتقال

طرز تهیه رب پرتقال، طرز تهیه رب پرتقال، طرز تهیه رب پرتقال، طرز تهیه رب پرتقال، چرا رب پرتقال تلخ می شود، رب پرتقال برای چیست، طرز تهیه رب پرتقال پرتقال شمالی، طرز تهیه پرتقال رب با آب انگور مضرات رب پرتقال

رب پرتقال یکی از انواع آن است. ماکارونی خوشمزه و خوشمزه است که می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوش طعم برای تهیه غذاهایی مانند سوپ سبزیجات، مرغ یا غذاهایی که طعم کمی ترش دارند استفاده کنید، رب پرتقال را خیلی راحت می توانید درست کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه رب پرتقال بعدی با روزیانو با بودن

عناصر مقدار مواد
نارنجی به مقدار لازم (هر پنج کیلو آب پرتقال نیم کیلو رب پرتقال می دهد)

طرز تهیه رب پرتقال

مرحله 1: پرتقال ها را بشویید، برش دهید و آب بگیرید.

ابتدا پرتقال ها را خوب بشویید و کنار بگذارید، بهتر است از پرتقال های رسیده و آبدار که آب بیشتری دارد و طعم بهتری دارد استفاده کنید، سپس پرتقال ها را از وسط نصف کنید، آب آن ها را بگیرید، سپس آب پرتقال را در ظرفی بریزید. در یک ظرف

مرحله 2: از آبمیوه گیری مخصوص یا دستی برای تهیه آب پرتقال استفاده کنید

اگر از آبمیوه گیری برقی معمولی برای گرفتن آب پرتقال استفاده می کنید، ممکن است طعم آن کمی تلخ شود، پس بهتر است برای گرفتن آب پرتقال و پرتقال از آبمیوه گیری استفاده کنید یا برای گرفتن آب پرتقال از آبمیوه گیری دستی استفاده کنید.

مرحله 3: آب پرتقال را فیلتر کرده و در قابلمه ای بجوشانید.

سپس آب پرتقال را چند بار از صافی رد کنید تا کاملا یکدست و یکدست شود و هیچ دانه و تفاله داخل آن باقی نماند سپس آب پرتقال را در قابلمه ای بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید آب بجوشد. شروع به جوشیدن می کند

مرحله چهارم: کف آب پرتقال را در قابلمه بریزید

وقتی آب پرتقال شروع به جوشیدن کرد، کمی کف جمع می شود که باید مدام با ملاقه یا قاشق آن را بردارید و دور بریزید، چون کف آب پرتقال تلخ، اجازه دهید آب پرتقال آرام آرام با حرارت کم بجوشد. .و غلیظ کنید.

مرحله 5: به غلظت مناسب رب رسیده و آن را از روی حرارت بردارید.

وقتی آب پرتقال مانند رب به غلظت مناسب رسید و رنگ آن کمی تیره شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، توجه داشته باشید که غلظت رب پس از سرد شدن زیاد می شود، پس لازم نیست آن را سفت کنید. خیلی زیاد. در حالی که روی آتش است غلیظ می ماند

مرحله ششم: رب پرتقال خنک شده را در ظرف شیشه ای بریزید و در آن را ببندید.

سپس قابلمه را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید رب پرتقال تا دمای محیط خنک شود، سپس ظرف شیشه ای را بشویید و خشک کنید، پس از خنک شدن کامل رب پرتقال آن را در ظرف شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

مرحله هفتم: رب پرتقال را در یخچال نگهداری کنید و از آن برای پخت و پز استفاده کنید.

سپس رب پرتقال را در یخچال بگذارید و به مدت طولانی نگه دارید. هنگام استفاده از آن، از کمی رب پرتقال برای طعم دادن به غذاهایی مانند سوپ سبزیجات و مرغ استفاده کنید. مراقب باشید چون طعم رب پرتقال بسیار اسیدی است مقدار کمی از آن را در غذا بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا