آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه آبلیموی خانگی لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه آبلیموی خانگی در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه آبلیموی خانگی هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه آبلیموی خانگی

آبلیموی خانگی یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر ایران طرفداران زیادی دارد، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه آبلیموی خانگی بعدی با روزیانو با بودن

مواد لازم برای تهیه آبلیموی خانگی
لیمو 9 کیلو

طرز تهیه آبلیموی خانگی

مرحله اول

برای تهیه آبلیموی خانگی از لیموهای درشت استفاده می کنیم که ابتدا پوست آن نازک و زرد است. سپس لیموها را در یک کاسه آب بریزید و بگذارید دو ساعت در آب بماند.

مرحله دوم

بعد از این مدت لیموها را کاملا شسته و روی حوله پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت آن گرفته شود. وقتی لیموها خشک شدند آنها را از وسط نصف کرده و کنار بگذارید.

سطح سوم

حالا لیموها را با آب میوه گیری دستی خوب فشار می دهیم و سپس در لیوان های نوشابه می ریزیم. بعد آبلیمو را در یخچال نگهداری می کنیم تا کپک نزند و سیاه نشود.

مرحله چهارم

اگر در یخچال جا ندارید، شیشه آبلیمو را با کیسه مشکی بپوشانید و در جای تاریک در کمد نگهداری کنید تا تیره نشود. شیشه ها باید کاملا پر شوند تا آبلیمو کپک نزند. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا