فوت و فن و راز خوشمزگی و طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نرگس اسفناج ساده
نرگس اسفناج یکی از غذاهای سنتی و باستانی ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی می توان آن را تهیه کرد، آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نرگس اسفناج ساده بعدی با روزیانو سایت آموزشی. با بودن
مواد لازم برای 4 نفر | |
اسفناج | 1 کیلوگرم |
تخم مرغ | 3 تکه |
نعناع خشک | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
یک پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 قرص |
نمک و فلفل سیاه | کافی |
زردچوبه و روغن | کافی |
طرز تهیه نرگس اسفناج ساده
مرحله اول
برای تهیه نرگس اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج را در آبکش بریزید و سپس با آب سرد خوب بشویید. سپس اسفناج را به قطعات درشت خرد کرده و همراه با 1 لیوان آب در قابلمه مناسبی بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم اسفناج کاملا بپزد و آب قابلمه را خارج کنیم. بعد از اینکه آب داخل قابلمه کاملاً کشیده شد و اسفناج ها پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
سطح سوم
حالا پیاز را به صورت خلال های نازک و یکدست برش می دهیم سپس ماهیتابه مناسبی را روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
وقتی پیاز شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به ماهیتابه اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا عطر ادویه ها بیرون بیاید. سپس سیر را در تابه رنده کرده و کمی تفت دهید تا رنگ سیر تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله نعنای خشک را به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. سپس اسفناج را اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید و اسفناج ها را خوب تفت دهید تا سرخ شوند. سپس تخم مرغ ها را با کمی نمک به تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا کاملا بپزند. در آخر نرگس ها را با نان سرو می کنیم.
5
2