فوت و فن و راز خوشمزگی و طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوفته فلفل دلمه ای
خورش فلفل دلمه ای یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که با روش ها و مواد مختلفی درست می شود. این غذای خوشمزه طعم فوق العاده ای دارد و به سرعت و به راحتی تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کوفته فلفل دلمه ای بعدی با روزیانو سایت آموزشی. با بودن
مواد لازم برای 4 نفر | |
فلفل دلمه ای رنگارنگ | 8 عدد متوسط |
برنج پخته | 1 فنجان |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
سیر حریره | 1 قاشق چایخوری |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
شوید خشک | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
جنتلمن | کافی |
کره | کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | کافی |
پودر آویشن، سیر و پاپریکا | کافی |
سیر | 2 قرص |
طرز تهیه کوفته فلفل دلمه ای
مرحله اول
آماده کردن رب فلفل خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس در ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود سپس کره را به روغن مایع اضافه کرده و هم بزنید، وقتی داغ شد پیازها را تفت دهید تا سبک شوند. و شفاف باشید
مرحله دوم
سپس سیر را چرخ کرده و نگینی خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، سپس گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سپس کمی هم بزنید تا تمام قسمت های آن در بیاید. وجود دارد. برای خوردن کاملا سرخ شده اند.
سطح سوم
سپس پیازچه را که شسته و خشک کرده اید خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن ها گرفته شود. .
مرحله چهارم
وقتی ادویه ها کاملا سرخ شد و با مواد مخلوط شد رب را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و جذب مواد شود سپس شوید و جعفری تازه را که شسته اید نگینی خرد کنید. و قبلش خشک کنید و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد از اضافه کردن سبزی، مواد را خوب هم بزنید تا عطر و طعم آنها با هم ترکیب شود، سپس از روی حرارت بردارید و سپس مواد گوشتی را با برنجی که از قبل پخته یا پخته اید در فاصله زمانی آماده سازی مواد مخلوط کنید و مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شده
مرحله ششم
بعد فلفل دلمه ای های یک رنگ یا ترکیبی از چند رنگ را تمیز کرده و بدون برداشتن رویه آن را برش زده و جدا کنید تا به شکل دری روی فلفل دلمه ای باقی بماند سپس داخل آن را تمیز کنید. با قاشق .
مرحله هفتم
سپس مقداری از مواد دلمه را با قاشق داخل فلفل دلمه ای بریزید و در آن را ببندید و کنار بگذارید، سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و سپس پیازها را سرخ کنید. . در آن تا زمانی که سبک و طلایی شوند.
مرحله هشتم
سپس رب را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند، سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها در پیاز و پاستا پخش شود. و سپس 2 یک فنجان آب جوش بریزید و هم بزنید.
مرحله نهم
وقتی همه مواد سس کاملا مخلوط شد فلفل دلمه ای را داخل ظرف بچینید تا مواد داخل آن نریزد سپس درب ظرف را ببندید و بگذارید یک ساعت کاملا بپزد و سس داخل ظرف بپزد. غلیظ می شود
مرحله دهم
پس از پخت کامل ظرف را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی چند ورقه فلفل دلمه ای می گذاریم و کمی از سس غلیظ را در ظرف دیگری می ریزیم و کنار آن می گذاریم و روی آن را با مقداری برگ نعنا و شوید تزئین می کنیم. و انواع دارچین سرو کنید.
5
2