آشپزی

فوت و فن تی تاپ + با طعم بهشتی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم راز خوشمزگی تی تاپو راز خوشمزگی خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پا و پنکه تی شکل

پا و پنکه تی تاپ و راز تی تاپ خوشمزه و خانگی که در سایت روزیانو امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

تی تاپ یکی از کیک های محبوب و سنتی ایرانی است که به دلیل طعم و بافت خاصش مورد پسند بسیاری در بازار قرار گرفته است. این کیک را می توان به راحتی در منزل و بدون نیاز به فر و به سادگی با قالب تهیه کرد. تی تاپ دارای دو لایه کاپ کیک و لایه میانی خامه است که طعم خاص و منحصر به فرد آن را ایجاد می کند. تی تاپ با ظاهری دلپذیر و بافتی نرم و پنبه ای به عنوان گزینه ای سالم و جذاب برای میان وعده های کودکانه شناخته می شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه تی تاپ.

آرد شیرینی سفید 1 لیوان

روغن مایع 1/4 فنجان

1/4 فنجان آب گرم

شکر 1/2 پیمانه

3 عدد تخم مرغ بزرگ

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

عسل 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خامه متوسط.

1/4 فنجان شیر گرم

2/3 فنجان شکر

کره 20 گرم

خامه کامل 1 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تی تاپ

برای تهیه کیک خانگی ابتدا آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده و دو بار الک کرده و کنار می گذاریم.

سفیده ها را جدا کرده و با همزن بزنید تا کف کند. سپس کم کم نصف شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط سفت شود.

زرده ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا رنگشان روشن شود و حجمشان زیاد شود.

عسل را با آب گرم مخلوط کرده، روغن را اضافه کرده و هم بزنید. سپس زرده ها را به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.

2 قاشق غذاخوری خمیر کیک را با پودر کاکائو مخلوط کنید. کف سینی کاغذ چرب کرده و خمیر کیک را روی آن پهن کنید. با قیف مخلوط کاکائو را روی کیک بمالید و قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

برای پخت در تابه، کف آن را چرب کرده و کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را به طور یکنواخت داخل قالب بریزید و با پودر کاکائو تزئین کنید. تابه را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

خامه را به شیر گرم اضافه کنید و خوب هم بزنید. شکر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم آب کنید. بعد از آب شدن شکر شیر و خامه را اضافه کرده و هم می زنیم.

کره و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید، پس از یکنواخت شدن حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

بعد از خنک شدن کیک آن را برش داده و مواد میانی را بین دو لایه قرار دهید. سپس کیک را سرو کنید و نوش جان کنید.

پا و پنکه تی شکل

هنگام اضافه کردن آرد و بکینگ پودر به خمیر کیک، مراقب باشید که بیش از حد مخلوط نشوید تا حجم و بافت پفکی کیک حفظ شود.

اجازه دهید کیک قبل از برش کاملا خنک شود سپس به اندازه های دلخواه برش دهید.

وقتی کیک کمی خنک شد خامه متوسط ​​را روی کیک بریزید و لایه های کیک را با آن پر کنید.

برای پخت کیک تی تاپ قالبی به ابعاد 20*30 سانتی متر مناسب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا