خواص

طرز تهیه کمپوت گلابی در شیشه و دستور تهیه کمپوت گلابی در شیشه + توضیحات کامل

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم در مورد طرز تهیه کمپوت گلابی در شیشه و دستور تهیه کمپوت گلابی در شیشه صحبت کنیم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کمپوت گلابی در شیشه.

طرز تهیه کمپوت گلابی در شیشه؛ دستور تهیه کمپوت گلابی در یک شیشه، همه در روزیانوامیدواریم این مقاله نتیجه تلاش تیم باشد. خواص مواد غذایی سایت مورد توجه شما سروران عزیز می باشد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت ​​به عنوان جنت یاد کرده است و منظور از جنت باغی با درختان میوه فراوان است. علاوه بر این، در این کتاب آسمانی از ثمرات فراوانی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، بیماری ها نیز بسیار پیشرفت کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف، شناخت کامل طبیعت و شناخت خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه های ذکر شده در قرآن می توان به انجیر و زیتون اشاره کرد. به تازگی یک گروه تحقیقاتی ژاپنی به خواص فوق العاده مصرف یک انجیر و هفت زیتون پی برده اند.

پس از آنکه یکی از قرآن پژوهان مصر اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون سوگند یاد کرده و یک بار از انجیر و زیتون و هفت بار از زیتون در قرآن نام برده شده است، رهبر این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه کمپوت گلابی در شیشه.

گلابی 2 کیلو

2 فنجان شکر

8 لیوان آب

نکته ای برای چای زعفران

گلاب 2 فنجان غذا.

1 لیموترش

ابتدا باید گلابی ها را خوب بشویید. می توانید گلابی را با پوست یا بدون پوست کمپوت کنید.

گلابی را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و روی گلابی آب بریزید و صبر کنید تا خشک شود.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و آب و شکر را اضافه کنید و بعد از آب شدن شکر نوبت به اضافه کردن گلابی ها می رسد.

بعد از 10 دقیقه زعفران، گلاب و آبلیموی تازه را به گلابی اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

گلابی های آماده شده را داخل شیشه بریزید و شهد را روی آن بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

و در قابلمه را وارونه قرار داده و آب سرد داخل قابلمه بریزید تا لیوان ها در ارتفاع آب قرار گیرند.

و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد و به صورت وارونه روی دستمال قرار دهید تا تهویه شود.

کنسرو گلابی ما آماده است و در یخچال نگهداری می کنیم.

آشنایی با سایر خواص کمپوت گلابی در طب سنتی

برای شما خدمتگزاران عزیز با دیگران. خواص کمپوت گلابی آشنا شوید، ما این بخش را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با گلابی

گلابی را سلطان میوه یا گواوا و میوه آبدار آن را گواوا می نامند.

گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی به ویژه نواحی شمال غربی ایران و رشته کوه های قفقاز است.

گلابی خود خواص زیادی دارد اما همانطور که در ادامه خواهید خواند

عمر این میوه بسیار کوتاه است و به همین دلیل کمپوت گلابی بهترین جایگزین برای داشتن این میوه گرانبها و استفاده موثر از آن است.

اما انواع دیگری از گلابی وجود دارد که به گلابی آسیایی معروف است که شکل آن شبیه به سیب است.

منابع آلمانی خاستگاه گلابی را در کوه های البرز ذکر کرده اند. گونه های وحشی آن در جنگل های گیلان و مازندران وجود دارد.

که در زبان گیلکی به خوج و سنگ خوج و در زبان مازندرانی ستکا معروفند.

خواص کمپوت گلابی برای سرماخوردگی

کمپوت گلابی همچنین گلودرد و آلرژی را پس از سرماخوردگی تسکین می دهد.

به همین دلیل افراد مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا باید گلابی بخورند.

و اگر گلابی در دسترس نیست کمپوت گلابی بسیار توصیه می شود.

طرز تهیه کمپوت گلابی در شیشه.

گلابی 2 کیلو

2 فنجان شکر

8 لیوان آب

نکته ای برای چای زعفران

گلاب 2 فنجان غذا.

1 لیموترش

ابتدا باید گلابی ها را خوب بشویید. می توانید گلابی را با پوست یا بدون پوست کمپوت کنید.

گلابی را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و روی گلابی آب بریزید و صبر کنید تا خشک شود.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و آب و شکر را اضافه کنید و بعد از آب شدن شکر نوبت به اضافه کردن گلابی ها می رسد.

بعد از 10 دقیقه زعفران، گلاب و آبلیموی تازه را به گلابی اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

گلابی های آماده شده را داخل شیشه بریزید و شهد را روی آن بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

و در قابلمه را وارونه قرار داده و آب سرد داخل قابلمه بریزید تا لیوان ها در ارتفاع آب قرار گیرند.

و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد و به صورت وارونه روی دستمال قرار دهید تا تهویه شود.

کنسرو گلابی ما آماده است و در یخچال نگهداری می کنیم.

زمان پخت کمپوت گلابی

اگر از گلابی کاملا رسیده استفاده کرده باشیم حدود 30 دقیقه زمان می برد تا بپزد.

اما اگر گلابی ها غلیظ تر هستند، بهتر است 40 دقیقه روی حرارت بگذارید.

طرز تهیه کمپوت گلابی صحیح

یک کیلو گلابی

150 گرم شکر

4 لیوان آب

زعفران آماده ۲ قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

خلال پسته (در صورت تمایل تزیین) به اندازه دلخواه

آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان کل پخت: 30 دقیقه

می توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید. گلابی من شیرین نبود، 200 گرم شکر استفاده کردم.

در صورت تمایل می توانید به جای گلاب از هل، وانیل یا دارچین استفاده کنید.

می توانید شکر را با عسل یا شکر جایگزین کنید.

گلابی ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید.

آنها را هسته دار کنید.

برای تهیه شهد، آب، شکر، زعفران و ماست را در قابلمه بریزید.

آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا در آب حل شود.

سپس گلابی ها را به شهد اضافه کنید.

بعد از 15 دقیقه گلابی ها را با چنگال تست کنید، اگر نرم شدند حرارت را خاموش کنید.

در غیر این صورت روی حرارت قرار دهید تا نرم شود.

در صورت تمایل می توانید گلاب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را به آخرین جوش های کمپوت اضافه کنید.

وقتی خنک شد میزاریمش تو یخچال.

هنگام سرو با خلال پسته تزئین کنید.

کمپوت گلابی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

این کمپوت خوشمزه را می توانید به تنهایی یا با بستنی میل کنید.

کمپوت گلابی برای معده، اسهال، یبوست و درد معده.

کمپوت برای معده درد مفید به نظر می رسد. افرادی که سیستم گوارشی حساسی دارند و نمی توانند غذاهای جامد را هضم کنند.

می توانید میوه خام را با کمپوت جایگزین کنید. گلابی سرشار از فیبر محلول است و هضم آن نسبت به سایر میوه ها بسیار راحت تر خواهد بود.

محتوای فیبر بالای کمپوت گلابی به هضم بهتر سایر غذاها کمک می کند و سلامت گوارش را تضمین می کند.

گلابی آب زیادی دارد و مصرف آن باعث کاهش اسید معده می شود.

افرادی که از سوء هاضمه رنج می برند، معده اسیدی دارند و اغلب پس از خوردن غذا دچار رفلاکس می شوند.

خوردن کمپوت گلابی به کاهش رفلاکس معده و تنظیم اسیدیته آن کمک می کند.

البته باید توجه داشت که مصرف کمپوت به تنهایی راه حلی برای درمان بیماری های جدی مانند زخم معده نخواهد بود.

در چنین مواقعی مراجعه به پزشک تنها راه حل بهبودی است.

پیشنهاد ما این است که به سراغ مقاله غذاهای مفید برای معده درد بروید و با تغذیه سالم برای بیماری های گوارشی بیشتر آشنا شوید.

همچنین استفاده از کامپوی گلابی برای سهل و کیست مفید است.

کمپوت گلابی برای نوزادان و کودکان

مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجو در کمپوت گلابی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود بینایی،

رشد استخوان، رشد مغز و تولید گلبول های قرمز در نوزادان و کودکان.

کمپوت گلابی حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر است که هضم غذا را بهبود می بخشد و به درمان اسهال و یبوست در نوزادان و کودکان کمک می کند.

توجه کنید؛ می توانید گلابی ارگانیک را از 6 تا 8 ماهگی به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید تا احتمال بروز آلرژی کاهش یابد.

کمپوت گلابی برای تاج

دارای املاح معدنی، ویتامین های C، B، A و فیبر است، بنابراین مصرف یک گلابی رسیده کافی است.

می تواند 20 درصد از نیاز روزانه فیبر را تامین کند.

و از این طریق می تواند به کاهش کلسترول خون، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و یبوست کمک کند.

علاوه بر این، طبق تحقیقات، ماده مؤثر موجود در گلابی،

ممکن است در بهبود عملکرد مغز و احساس آرامش نقش داشته باشد.

به دلایل ذکر شده کمپوت گلابی می تواند میوه ای مفید برای پیشگیری و درمان کرونا باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا