خواص

پفک هندی درست کنیم و دستور تهیه پفک هندی به روش خانگی چگونه است + توضیحات کامل

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم در مورد پفک هندی درست کنیم و دستور تهیه پفک هندی به روش خانگی چگونه است صحبت کنیم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پفک هندی درست کنیم

پفک هندی درست کنید; طرز تهیه شیرینی پف دار هندی در منزل چگونه است روزیانوامیدواریم این مقاله نتیجه تلاش تیم باشد. خواص مواد غذایی سایت مورد توجه شما سروران عزیز می باشد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت ​​به عنوان جنت یاد کرده است و منظور از جنت باغی با درختان میوه فراوان است. علاوه بر این، در این کتاب آسمانی از ثمرات فراوانی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، بیماری ها نیز بسیار پیشرفت کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف، شناخت کامل طبیعت و شناخت خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه های ذکر شده در قرآن می توان به انجیر و زیتون اشاره کرد. به تازگی یک گروه تحقیقاتی ژاپنی به خواص فوق العاده مصرف یک انجیر و هفت زیتون پی برده اند.

پس از آنکه یکی از قرآن پژوهان مصر اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون سوگند یاد کرده و یک بار از انجیر و زیتون و هفت بار از زیتون در قرآن نام برده شده است، رهبر این گروه مسلمان شد.

پفک هندی درست کنیم

پفک هندی 1 بسته

نمک 1 بسته

ابتدا باید شیر خوب جوشیده را بگیرید و 1/3 نمک داخل آن بریزید.

و روی حرارت ملایم یا در مایکروفر قرار دهید و تا زمانی که نمک داغ داغ شود به هم زدن ادامه دهید.

دقت کنید که شعله کم باشد تا نمک نسوزد بلکه کاملا داغ شود.

سپس پف هندی را کمی داخل نمک فشار دهید و چند دقیقه صبر کنید.

تا زمانی که پفک شروع به پف کردن کند، آن را برگردانید تا کاملا باز شود و نرم شود.

به همین ترتیب هر نوع پفکی که دارید در نمک داغ بریزید و بگذارید باز شود.

و در آخر تمام پفک ها را آماده کرده و در بشقاب می ریزیم و با سس کچاپ یا ساده سرو می کنیم.

می توانید از هر نوع پفکی که دوست دارید استفاده کنید. نوش جان

آشنایی با خواص دیگر پفک هندی.

برای شما خدمتگزاران عزیز با دیگران. خواص شیرینی پف دار هندی آشنا شوید، ما این بخش را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با ماهی بادکنکی هندی

پفک هندی یکی از محبوب ترین تنقلات در کشورهای شرق آسیا مانند هند، چین و پاکستان است.

و آسیای مرکزی نیز مانند ایران است.

در اواسط دهه شصت این پفک در ایران فراگیر شد و به شهرت رسید. و اکنون بیشتر در مورد

در داخل کشور تولید می شود که از نظر استفاده از رنگ های غذایی و آماده سازی بهداشتی کنترل می شود.

مواد تشکیل دهنده شیرینی پفکی هندی:

شیرینی پف دار هندی متشکل از نشاسته ذرت. اب . مقدار کمی نمک و روغن مایع.

که طی یک فرآیند ساده تبدیل به پفک موجود در بازار می شود. ماده اصلی شیرینی پف دار هندی.

آرد ذرت است Pafkadimi نوع جدیدی است که به نام سه بعدی شناخته می شود.

این پفک ها پخته یا سرخ شده هستند. آنها شکل های توخالی، حجیم و تردتری نسبت به نمونه های قبلی پیدا می کنند.

و چه این که زودتر و راحت تر ظاهر می شوند و همه پفک ها ترد و مغز پخته شده است.

خواص پفک هندی برای کودکان

پفک هندی کالری و چربی کمتری نسبت به شیرینی پف دار معمولی دارد و اگر خودتان آن را درست کنید، غذای سالمی برای کودکتان است.

خواص پفک هندی در بارداری و شیردهی.

تحقیقات کاملی در مورد خواص و مضرات پفک هندی در دوران بارداری و شیردهی صورت نگرفته است و بهتر است با نظر پزشک از آن استفاده شود.

طرز تهیه شیرینی پف دار بدون روغن

پفک هندی 1 بسته

نمک 1 بسته

ابتدا باید شیر خوب جوشیده را بگیرید و 1/3 نمک داخل آن بریزید.

و روی حرارت ملایم یا در مایکروفر قرار دهید و تا زمانی که نمک داغ داغ شود به هم زدن ادامه دهید.

دقت کنید که شعله کم باشد تا نمک نسوزد بلکه کاملا داغ شود.

سپس پف هندی را کمی داخل نمک فشار دهید و چند دقیقه صبر کنید.

تا زمانی که پفک شروع به پف کردن کند، آن را برگردانید تا کاملا باز شود و نرم شود.

به همین ترتیب هر نوع پفکی که دارید در نمک داغ بریزید و بگذارید باز شود.

و در آخر تمام پفک ها را آماده کرده و در بشقاب می ریزیم و با سس کچاپ یا ساده سرو می کنیم.

می توانید از هر نوع پفکی که دوست دارید استفاده کنید. نوش جان

پفک هندی برای دیابت

به طور کلی بیماران دیابتی باید تنقلات و تنقلات هندی را به صورت محدود مصرف کنند.

پفک هندی برای چاقی

پفک هندی با نشاسته برنج و آرد و غیره تهیه می شود و همه این مواد به چاقی کمک می کنند.

نفخ هندی و تغییر رنگ ادرار.

احتمال تغییر رنگ ادرار بعد از خوردن غذاهای رنگی وجود دارد که در صورت ادامه آن باید آزمایش ادرار انجام شود.

نفخ و یبوست

اگر این نوع پفک بدون روغن تهیه شود، فیبر بالایی دارد و برای درمان یبوست مفید است.

چرا هندی ضربه نمی زند؟

مقدار روغن در قابلمه باید زیاد باشد تا دو سوم پفک ها در روغن فرو برود.

روغن باید کاملا داغ باشد، اگر داغ نباشد پف نمی کند و سفت نمی شود.

پفک ها باید کاملا خشک باشند تا پف کنند.

وقتی پفک ها را داخل روغن می ریزیم، باید به مقدار کم در روغن ریخته شوند تا جایی برای پف کردن داشته باشند.

اگر همه پفک ها را یکجا داخل روغن بریزید به دلیل فضای کم پف نمی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا