آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه ترشی لیته بادمجان لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه ترشی لیته بادمجان در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه ترشی لیته بادمجان هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه بادمجان ترشی

ترشی بادمجان یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار کشورمان است که با مواد مختلفی درست می شود، آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بادمجان ترشی بعدی با روزیانو با بودن

مواد لازم برای ترشی بادمجان
بادمجان 5 خودکار
هویج 3 تکه
فلفل سبز 1 قطعه
سیر ½ گیاه
سرکه 2 لیوان
گشنیز، شوید و نعناع از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
مرزه، ترخون و جعفری از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل قرمز و پودر گلپر از هر کدام 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز و سیاه دانه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بادمجان ترشی

مرحله اول

آماده کردن بادمجان ترشی خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و درشت خرد می کنیم سپس در قابلمه مناسبی با سرکه و آب و نمک می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید بادمجان به مدت 40 تا 50 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود. بعد از این مدت زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

حالا بادمجان پخته شده را می گذاریم کاملا خنک شود سپس در ظرف مناسبی له می کنیم. بعد هویج را شسته و بعد از جدا کردن پوست آن را همراه با فلفل سبز و سیر در ظرفی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

اگر چرخ گوشت ندارید می توانید سبزی ها را با رنده ریز رنده کنید. حالا گشنیز، شوید، نعناع، ​​مرزه، ترخون، جعفری، فلفل قرمز، پودر گلپر، پودر تخم گشنیز و سیاه دانه را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس اگر ترشی کمی سفت بود دوباره به آن سرکه اضافه کنید تا بافت ترشی نرم و لطیف شود سپس ترشی را در ظرف مورد نظر بریزید. حالا درب ظرف را می بندیم و به مدت دو روز در دمای محیط نگه می داریم.

مرحله ششم

بعد از این مدت ترشی را در یخچال قرار می دهیم. این نوع ترشی ها در یخچال 1 سال ماندگاری دارند. در آخر ترشی را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با انواع غذاهای سنتی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا