آشپزی

فوت و فن ترش تره + راز اصلی خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ترفندها و فوت و فن ترش تره را در سال 1403 به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه بودن اسید است.

راز طعم ترشی تره و پا و طرفدار ترشی خوشمزه و خانگی روزیانوامیدواریم این مقاله مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

ترش تره یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که در شمال ایران طرفداران زیادی دارد. این غذا با نام های دیگری مانند ترش آش، کلکله و قالیه ترش نیز شناخته می شود.

ترش تره نوعی خورش است که مواد اصلی آن سبزیجات مختلف، آرد برنج یا نیم مثقال برنج، روغن، سیر، اسفناج، آب پرتقال، تخم مرغ و نمک است.

ترش تره را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد، اما دستور اصلی گیلانی شامل سبزیجات معطری مانند تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع و اسفناج است.

این غذا به طور سنتی در دیگ های سفالی به نام گومج پخته می شود و با برنج یا نان سرو می شود.

تره فرنگی علاوه بر طعم بی نظیرش، فواید سلامتی زیادی نیز دارد. این ماده غذایی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است و می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماری های مختلف کمک کند.

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مقوی هستید، تره فرنگی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی

برنج: 4 قاشق غذاخوری

اسفناج: 1 کیلوگرم

سبزیجات (تره، جعفری، گشنیز و نعناع): 500 گرم

روغن: به مقدار لازم

آرد (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری

سیر: 4-6 حبه

تخم مرغ: 3 عدد

آب پرتقال یا آب: 1/2 فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

چگونه آن را تلخ تر کنیم

برنج را بشویید و با کمی آب و نمک مخلوط کنید. سپس روی آتش بگذارید تا بپزد.

سبزیجات را تمیز کرده و بشویید. بعد از خشک شدن آب سبزیجات، آنها را خرد کنید.

نیمی از سیر را له کنید و سپس در قابلمه سرخ کنید. سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مخلوط سیر و سبزیجات تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. همچنین اسفناج را بزرگتر از سبزی خرد کرده و به خورش اضافه کنید.

اگر آب خورش زیاد بود حرارت را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود. رب پرتقال یا پرتقال را کم کم به خورش اضافه کنید و آن را میل کنید تا اسیدی آن را دوست داشته باشید.

در پایان پخت خورش، سیر له شده را با کمی زردچوبه و روغن به همراه تخم مرغ و کمی نمک به خورش اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از چند جوش خورش را از روی حرارت بردارید.

راز خوشمزه بودن اسید است.

میزان اسیدیته این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

می توانید در مراحل آخر پخت تخم مرغ را داخل خورش بشکنید و مثل میرزاقزمی هم بزنید. در این صورت سیر را با مقداری سبزی تفت داده و به خورش اضافه کنید.

اگر از روشی که در اینجا توضیح داده شد استفاده کردید و تخم مرغ ها را با سیر و سبزی سرخ کردید، می توانید در صورت تمایل زرده ها را بعد از خاموش کردن حرارت روی خورش بریزید و درب قابلمه را چند دقیقه بگذارید تا جا بیفتد. زرده ها کمی سفت می شوند.

تره ترش را می توانید با ماهی شور، لوبیا، زیتون یا ماست سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا