خواص

فواید فلافل و ایا خوردن فلافل برای بدن انسان مفید است یا نه + توضیحات کامل

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم در مورد فواید فلافل و ایا خوردن فلافل برای بدن انسان مفید است یا نه صحبت کنیم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

فواید فلافل

فواید فلافل؛ آیا خوردن فلافل برای بدن انسان مفید است یا خیر؟ روزیانوامیدواریم این مقاله نتیجه تلاش تیم باشد. خواص مواد غذایی سایت مورد توجه شما سروران عزیز می باشد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت ​​به عنوان جنت یاد کرده است و منظور از جنت باغی با درختان میوه فراوان است. علاوه بر این، در این کتاب آسمانی از ثمرات فراوانی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری، بیماری ها نیز بسیار پیشرفت کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف، شناخت کامل طبیعت و شناخت خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه های ذکر شده در قرآن می توان به انجیر و زیتون اشاره کرد. به تازگی یک گروه تحقیقاتی ژاپنی به خواص فوق العاده مصرف یک انجیر و هفت زیتون پی برده اند.

پس از آنکه یکی از قرآن پژوهان مصر اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون سوگند یاد کرده و یک بار از انجیر و زیتون و هفت بار از زیتون در قرآن نام برده شده است، رهبر این گروه مسلمان شد.

فواید فلافل

فلافل از نظر طب سنتی به دلیل مصرف نخود و ادویه های آن تند است و کالری 100 گرم فلافل 340 کالری و یک قرص 58 کالری است.

وقتی فلافل می خورید ۱۳۹۳ کیلوژول یا ۳۳۳ کیلو کالری دریافت می کنید.

این غذای کوچک و نرم دارای 13.31 گرم پروتئین است و برای افرادی که به پروتئین حساس هستند مفید است.

فلافل به دلیل دارا بودن ویتامین A یک غذای خوب برای بهبود بینایی است.

یکی از ویتامین های مورد نیاز چشم است و در از بین بردن زوال لکه های زرد و آب مروارید موثر است.

این ویتامین به بینایی شما در مکان های کم نور کمک می کند.

ویتامین B به عنوان منبع انرژی شناخته می شود و فلافل حاوی این ویتامین است.

فلافل به دلیل داشتن کلسیم برای تقویت استخوان ها و محافظت از آنها بسیار عالی است.

فلافل حاوی آهن است که به گردش خون مناسب کمک می کند. و فلافل راه خوبی برای کاهش استرس است زیرا منیزیم دارد.

منگنز از سلامت ریه و تنفس محافظت می کند و در فلافل یافت می شود. کرک

فلافل حاوی مواد مفید بسیاری است که یکی از آنها فسفر است. فسفر به حذف عناصر مضر از بدن کمک می کند.

با مصرف فلافل، پتاسیم کافی مورد نیاز بدن را دریافت می کنید.

بدن ما برای حفظ تعادل مایعات به سدیم کافی نیاز دارد. با مصرف فلافل سدیم بدن تامین می شود.

فلافل به دلیل داشتن روی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است.

فیبر یکی از مهمترین مواد مورد نیاز بدن است. فیبر به بدن کمک می کند تا غذا را بهتر هضم کند.

آشنایی با سایر خواص فلافل.

برای شما خدمتگزاران عزیز با دیگران. خواص فلافل آشنا شوید، ما این بخش را برای شما آماده کرده ایم.

آشنایی با فلافل

فلافل در ایران را به آبادان نسبت می دهند. در حالی که این غذای لذیذ نخود اصالتا لبنانی دارد.

فلافل یا فلافل غذایی مخصوصاً در کشورهای عربی است و از گرده نخود یا لوبیا خیس خورده و له شده تشکیل شده است.

که در روغن سرخ می شود و با نان و چاشنی های تند سرو می شود. در یمن به فلافل باجیه می گویند.

در مصر و سودان آن را با حبوبات تهیه می کنند و به آن تومیه می گویند.

مواد تشکیل دهنده این غذا شامل نخود با ادویه مخصوص است.

که با هم ترکیب می شوند و به شکل گلوله در می آیند و در نهایت در روغن سرخ می شوند.

فلافل یک غذای خیابانی محبوب خاورمیانه است که معمولاً از طریق فروشندگان خیابانی فروخته می شود.

یا اغذیه فروشی های کوچک در کشورهایی مانند مصر، سوریه، لبنان، ترکیه و ایران به فروش می رسد.

فلافل نیز یک غذای گیاهی محسوب می شود. در بسیاری از کشورهای خاورمیانه

فلافل با نان پیتا همراه با ترشی، چاتنی و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار و کاهو سرو می شود.

گاهی اوقات به عنوان میان وعده همراه با طعم هایی مانند هوموس و تبوله سرو می شود.

واحد فلافل یک تبلت می باشد.

فلافل یک توپ یا دونات سرخ شده است که با نخود یا لوبیا یا هر دو درست می شود.

فلافل را می توان به تنهایی یا همراه با ساندویچ خورد. فلافل را معمولا با نان پیتا می خورند که مانند پاکت است.

یا آن را در نان نازکی به نام نان تابون می پیچند. فلافل با سالاد، سبزیجات شور،

سس تند یا سس هایی می خورند که پایه تند دارند. فلافل به عنوان میان وعده یا پیش غذا نیز استفاده می شود.

ادویه و خواص فلافل.

پودر انبه: یکی از مواد اصلی این ادویه است. پودر انبه قابل هضم است.

و درمان خونریزی داخلی همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است.

پودر فلفل سیاه: یکی دیگر از مواد تند فلافل پودر فلفل سیاه است.

نام فلافل را در ابتدا به دلیل فلفل تند آن گذاشتند.

فلفل سیاه علاوه بر اینکه یک آنتی اکسیدان قوی است، خواص ضد سرطانی نیز دارد.

پودر زیره سیاه: پودر زیره سیاه خاصیت ضد نفخ دارد.

به همین دلیل نخود یکی از مواد اصلی ادویه فلافل است.

البته زیره سیاه نیز اشتها را افزایش می دهد.

پودر زردچوبه: همانطور که می دانید زردچوبه یک رنگ خوراکی محبوب در بین ایرانیان است.

زردچوبه دارای خواص ضد سرطانی، ضد التهاب و تقویت کننده قلب است.

پودر زنجبیل: این ادویه بسیار تند است و مشکلات معده را حل می کند.

پودر سیر: این پودر طعم خاصی به فلافل شما می دهد

سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند و فشار خون را تنظیم می کند.

پودر پیاز: این پودر قند خون را تنظیم می کند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

پودر جعفری خشک: این پودر مکمل پودر زیره سیاه است.

پودر زیره سیاه اشتها را افزایش می دهد در حالی که پودر جعفری

برای افراد دیابتی مناسب است و در کاهش وزن موثر است.

بکینگ پودر: از بیکینگ پودر برای تهیه فلافل ترد و کرکی استفاده می شود.

خواص فلافل برای کودکان

منگنز از سلامت ریه و تنفس محافظت می کند و در فلافل یافت می شود.

فلافل همچنین یک میان وعده خوب برای کودکان است. پس از میان وعده خود لذت ببرید و با تمام مشکلات تنفسی خداحافظی کنید.

خوردن فلافل در کودکان باعث تقویت استخوان های آنها می شود.

فلافل غذای سیر کننده ای است و کودک در هنگام خوردن آن به دنبال تنقلات مضر مانند چیپس و پفک نیست.

خواص فلافل برای بدنسازی

غذای ماهیچه ها پروتئین است و هر غذایی که حاوی پروتئین باشد برای بدنسازی مفید است.

کسانی که ورزش های سنگین مانند بدنسازی انجام می دهند به مواد ضروری مانند پروتئین نیاز دارند.

فلافل منبع خوبی از پروتئین است و تجزیه کربوهیدرات های پیچیده آن برای بدنسازان انرژی تولید می کند.

خواص فلافل در بارداری و شیردهی

در مورد خواص فلافل در دوران بارداری باید به روغنی که فلافل در آن سرخ می شود توجه کنید.

اگر روغن خوب باشد اشکالی ندارد و اگر روغن سوخته باشد فلافل برای زنان باردار فایده ای ندارد.

در دوران شیردهی نیز باید به این نکته توجه داشته باشید که فلافل باعث تقویت شیر ​​مادر می شود اما مصرف زیاد آن باعث نفخ می شود.

خواص فلافل برای کاهش وزن

تحقیقات نشان داده است که هم فیبر و هم پروتئین باعث کاهش تولید هورمون های گرسنگی می شوند.

آنها مانند گرلین هستند و با پرهیز از پرخوری باعث کاهش وزن و کاهش وزن خواهند شد.

دستور پخت فلافل

نخود خیس شده – 425 گرم

سیر تازه – 4 حبه

پیاز خرد شده – 1/2 فنجان

جعفری خرد شده – 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری

آرد – 3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری

آب لیموی تازه – 2 قاشق چایخوری

پودر زیره – 1 قاشق چایخوری

پودر دانه گشنیز – 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه – به مزه

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با روغن چرب کنید.

نخود، سیر، پیاز، جعفری، روغن زیتون، آرد، بکینگ پودر، آبلیمو، زیره، گشنیز،

نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و به مدت ۱ دقیقه خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

گلوله های مواد را بردارید و روی سینی فر قرار دهید.

فلافل ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید و سپس آن ها را برگردانید و 10 دقیقه دیگر در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.

طرز تهیه فلافل با سیب زمینی

2 فنجان نخود خیس خورده

2 عدد سیب زمینی کوچک

1 عدد پیاز

سیر 3 حبه

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز، پاپریکا به میزان لازم

ابتدا برای تهیه فلافل با سیب زمینی باید نخود را حداقل 48 ساعت خیس کنید.

تا راحتتر بپزد و ورم آن را از بین برده و نرم شود. در این 2 روز باید آب نخود را عوض کنید. نخود را آبکش کنید.

سپس چرخ یا مخلوط کنید، می توانید از چرخ گوشت یا غذاساز یا 123 استفاده کنید.

پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید. می توانید رنده کنید

یا از چرخ گوشت یا غذاساز روی نخود فرنگی استفاده کنید تا خوب چرخ شود.

و در آخر برای مواد فلافل از سیر پوست کنده و له شده استفاده کنید.

و در انتها ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

روغن را در یک ماهیتابه عمیق بریزید تا داغ شود. بهتر است

کمی روغن اضافه کنید تا فلافل در روغن شناور شود.

مواد فلافل را با دست یا به کمک فلافل بردارید و شکل دهید.

تا به صورت گلوله درآید و در روغن داغ می گذاریم و صبر می کنیم تا با حرارت متوسط ​​سرخ شود.

بعد تمام مواد فلافل را با سیب زمینی سرخ کرده و در انتها روی دستمال جاذب روغن قرار دهید.

و در ظرفی گذاشته و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان باگت سرو کنید. نوش جان

فلافل برای اسپرم

در طب سنتی از نخود برای افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری در مردان استفاده می شد.

یکی از خواص نخود که در طب سنتی بسیار به آن اشاره شده است، افزایش قوای جنسی و تولید اسپرم در مردان است.

اگر تعداد اسپرم کم است و مشکل ناباروری یا حتی آزواسپرمی دارید

یا اگر حرکت اسپرم بسیار ضعیف و کند است، سه روز در هفته آب نخود را با مقدار زیادی پیاز بخورید.

فلافل تهیه شده از نخود نیز به شرط سرخ شدن در روغن سالم غذای مناسبی برای آقایان است.

فلافل در رژیم کتوژنیک

در رژیم کتوژنیک مصرف یک سری غذاها و میوه ها مجاز نیست.

غذاهای غیرمجاز آنهایی هستند که درصد کربوهیدرات بالایی دارند.

حبوبات نیز جزو این غذاها هستند و مصرف نخود در این رژیم مناسب نیست.

بنابراین غذاهای تهیه شده با نخود مانند فلافل ممنوع است.

فلافل و دیابت

این غذا به دلیل داشتن نشاسته و روغن زیاد برای افراد دیابتی ممنوع است.

البته نخود دارای پروتئین، روی، فولات، منیزیم، فسفر و پتاسیم است.

و کلسیم می تواند ارزش غذایی فلافل را تا حدودی افزایش دهد.

خوب است بدانید 100 گرم فلافل حاوی حدود 350 کالری انرژی است.

و با مصرف هر کف دست نان 80 کالری بیشتر به انرژی شما اضافه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا