آشپزی

فوت و فن پخت کیک هویج + با طعم بهشتی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم راز خوشمزگی پخت کیک هویجو راز خوشمزگی خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت کیک هویج

هنر پخت کیک هویج و راز کیک هویج خانگی خوشمزه که در سایت روزیانو امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

یکی از حقایق مهم در مورد کیک هویج این است که اگر دستور پخت به دقت رعایت نشود، نتیجه نهایی ممکن است فراتر از انتظارات نباشد. علیرغم وجود هویج، احتمال خمیری و چسبناک بودن کیک بسیار افزایش می یابد. به طور کلی ممکن است مرکز کیک هویج نرم شود و زمان پخت کافی نباشد که ممکن است جذاب نباشد. بنابراین اکیداً توصیه می شود دستور پخت را رعایت کرده و مقدار مواد را به دقت اندازه گیری کنید تا به هیچ وجه کم و زیاد نشود. این دستور پخت یکی از بهترین دستور العمل های کیک هویج است که بارها امتحان شده و آزمایش شده است. پس با خیال راحت این کیک را درست کنید و مطمئن شوید که مواد را به درستی اندازه گرفته اید و تمام مراحل را با دقت انجام دهید، مخصوصا مقدار هویج رنده شده را به هیچ وجه تغییر ندهید.

مواد لازم برای پخت کیک 8 نفره

شکر 1 لیوان (125 گرم)

3 عدد تخم مرغ

روغن مایع نصف لیوان (70 گرم)

1 لیوان شیر (125 گرم)

دارچین 1 قاشق غذاخوری

هویج رنده شده 1 لیوان

گردو خرد شده (درشت) 1 فنجان (125 گرم)

2 لیوان آرد (250 گرم)

بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

نصف قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کیک هویج

ابتدا شکر و تخم مرغ را در مخلوط کن ریخته و هم میزنیم تا حجمش زیاد شود و رنگ سفید بدی پیدا کند. سپس شیر و روغن مایع را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

پس از آن آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. مقدار بیکینگ پودر را متناسب با مقدار هویج و آجیل تنظیم کنید. به طور معمول، دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر کافی است.

یک لیوان هویج رنده شده و یک لیوان گردو به این مخلوط اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. قبل از اضافه کردن آجیل، آنها را با آرد مخلوط کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط را با حرکات دایره ای با همزن مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود.

حالا این مخلوط را در قالب کیک که قبلا با کره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید. سپس قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید. بعد از حدود 30 دقیقه با خلال دندان چک کنید تا کیک پخته شده باشد.

قبل از اینکه کیک را از فر خارج کنید، فر را خاموش کرده و در فر را باز کنید و چند دقیقه دیگر کیک را در فر بگذارید تا کمی خنک شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. در نهایت کیک را از قالب خارج کرده و به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

هنر پخت کیک هویج

بعد از 35 دقیقه پخت، کیک را با خلال دندان چک کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است. زمان پخت کیک ممکن است به دلیل دمای مختلف فر متفاوت باشد.

برای پختن در فر برقی، توستر یا سولاردم، دمای آن را 20 درجه کمتر از دمای مشخص شده در دستور پخت قرار دهید.

قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک به طور یکنواخت بپزد.

می توانید کیک هویج را در اجاق گاز نیز تهیه کنید.

مقدار شکر ذکر شده در دستور غذا طعم متعادلی به کیک می دهد، اما شما می توانید مقدار شکر را با توجه به ترجیحات خود کم یا زیاد کنید.

علاوه بر مغزها، می توانید مقداری کشمش نیز به کیک اضافه کنید، اما این اضافه کردن اختیاری است.

افزودن آجیل اختیاری است و به عنوان یک میان وعده اضافی به کیک اضافه می شود.

تمام مواد کیک باید قبل از شروع کار به دمای اتاق رسیده و به دمای معمولی برسد.

برای تهیه کیک هویج بهتر است از قالبی در ابعاد معمولی یا کمی بزرگتر استفاده کنید تا کیک درست باد کند.

هویج را رنده کنید.

می توانید فقط از وانیل استفاده کنید، اما اضافه کردن دارچین به کیک طعم آن را متنوع می کند.

برای بهترین طعم، از وانیل با کیفیت و معطر استفاده کنید.

پخت کیک هویج چقدر طول می کشد؟

در مراحل تهیه کیک هویج توجه ویژه به زمان پخت کیک را فراموش نکنید. اگر خیلی زود کیک را از فر خارج کنید، بافت آن کاملا پخته نمی شود. بنابراین، پس از 30 دقیقه از پخت کیک هویج در فر، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک آماده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا