آشپزی

فوت و فن پخت نون پنجره ای + با طعم بهشتی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم راز خوشمزگی پخت نون پنجره ایو راز خوشمزگی خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت نان پنجره ای

هنر پخت نان پنجره ای و راز لذت های نان پنجره ای. در خانه سایت روزیانو امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

شیرین پنگری یکی از دسرهای سنتی و محبوب فرهنگ ایرانی است که به راحتی در سراسر کشور یافت می شود. در واقع این شیرینی از آن دسته کیک های ساده ای است که با افزودن عسل و پودر قند به لطافت و شیرینی خاصی دست می یابد. این شیرینی در مراحل پایانی تهیه با نارگیل و پسته تزیین می شود. با ما همراه باشید تا نکات مهم در ساخت کیک های پنجره ای را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کیک پنجره ای

برای تهیه این کیک به موارد زیر نیاز دارید:

3 عدد تخم مرغ

دو سوم فنجان شیر

نصف فنجان نشاسته گل

یک سوم فنجان گلاب

آرد شیرینی سفید 1 پیمانه

یک قاشق غذاخوری وانیل

روغن و پودر قند به میزان لازم.

طرز پخت نان پنجره ای.

برای تهیه کیک پنجره ای مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا نشاسته، شیر و گلاب را در مخلوط کن یا ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا نشاسته به خوبی حل شود.

وانیل و آرد را به آرامی به مخلوط نشاسته و مایع اضافه کنید و دوباره همه چیز را مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

یک قالب تفلون کوچک را با روغن آغشته کنید و آماده کنید.

مخلوط پفک را در قالب تفلون بریزید.

قالب را در روغن داغ قرار دهید و کیک پنجره ای را داخل آن بریزید.

شیرینی ها را در قالب تفلون سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

روی شیرینی ها را با پودر قند تزیین کنید.

توجه داشته باشید که روغن نباید بسوزد و اگر سوخت یا کم شد، در حین کار دوباره روغن اضافه کنید.

برای هر کوکی پنجره ای قالب را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی آن داغ شود سپس مواد را داخل قالب بریزید تا شکل کوکی خوب شود.

وقتی کیک پنجره ای خنک شد برای تزیین از پودر قند استفاده کنید.

اگر مواد غلیظ هستند، می توانید با اضافه کردن کمی آب آنها را رقیق کنید.

شیرینی های پخته شده را با چنگال از تابه خارج کنید و قبل از سرو روغن اضافی آن را بردارید.

زمان آماده سازی حدود 20 دقیقه و زمان پخت تقریباً نیم ساعت است.

طرز تهیه کیک پنجره ای با ماست.

به دو روش می توانید شیرینی های پنجره را تهیه کنید. اگر می خواهید بافتی نرم و مخملی داشته باشید، می توانید ماست را به مخلوط آب نبات اضافه کنید. اما اگر شیرینی با بافت ترد و شکننده می خواهید، می توانید از شیر به صورت مایع استفاده کنید. هر دو روش نتایج خوشمزه ای می دهند و انتخاب بین آنها بستگی به سلیقه شما دارد.

طرز تهیه کیک پنجره ای بدون قالب

اگر می خواهید این کیک را بدون استفاده از قالب درست کنید، نمی توانید آن را “کیک پنجره ای” بنامید زیرا شکل قالب نقش اساسی در شکل دادن به ظاهر این کیک دارد. اما اگر قصد دارید از روشی شبیه به زولبیا استفاده کنید چون به قالب دسترسی ندارید، می توانید خمیر را در قیف داخل روغن داغ بریزید تا یکنواخت سرخ شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا