آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه کوکوی ماست لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه کوکوی ماست در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه کوکوی ماست هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه ماست کاکائویی

کاکائو ماست یکی از کوکوهای قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ماست کاکائویی بعدی با روزیانو با بودن

مواد لازم برای 4 نفر
بابا 2 عدد متوسط
بادمجان 1 قطعه
یک پیاز 1 قطعه
فلفل دلمه ای 1 قطعه
تخم مرغ 2 عدد
ماست صاف شده 1 قاشق غذاخوری
زعفران فرآوری شده کافی
زردچوبه و ادویه کاری کافی
نمک و فلفل سیاه کافی

طرز تهیه ماست کاکائویی

مرحله اول

برای تهیه ماست نارگیل ساده در ابتدای کار بادمجان را بشویید سپس پوست آن را جدا کنید و برای رفع تلخی احتمالی بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و در ظرف حاوی آب و نمک قرار دهید.

مرحله دوم

حالا بادمجان ها را به مدت 20 دقیقه در آب نمک استراحت دهید. بعد از این مدت بادمجان ها را آبکشی کرده و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس کاملا خشک کنید.

سطح سوم

در همین حین سیب زمینی را پوست گرفته و بشویید. در مرحله بعد سیب زمینی را با دندانه های ریز رنده کرده و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

وقتی بادمجان کاملا خشک شد آن را ریز رنده کنید و مانند سیب زمینی از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. بعد بادمجان رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را با دندان‌های ریز رنده می‌کنیم و از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و زعفران دم کرده به ظرف اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا تخم مرغ ها را با ماست به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاکائو یکدست و یکدست شود. توصیه می شود بلافاصله قبل از اضافه کردن آب، توده کاکائو را سرخ کنید. بعد یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و بگذارید روغن خوب داغ شود. در همین حین از مخلوط کاکائو به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست به شکل گرد در می آوریم و داخل روغن داغ می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا شیرینی ها را به همین شکل شکل می دهیم و در قالب می گذاریم. در مرحله بعد بدون اینکه نارگیل ها را جابجا کنید یک طرف آن ها را کاملا سرخ می کنیم سپس آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم کاملا قرمز و طلایی شود.

مرحله نهم

در آخر نارگیل های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در پایان نارگیل ها را در بشقاب مورد نظر می گذاریم سپس با گوجه فرنگی و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا