آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه کباب چنجه ماهی لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه کباب چنجه ماهی در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه کباب چنجه ماهی هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه کباب ماهی چنچه

کباب ماهی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای بین المللی است که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب ماهی در ادامه مطلب همراه باشید. روزیانو با

مواد لازم برای 4 نفر
استیک ماهی 500 گرم
سس سویا ¼ فنجان
عسل 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 1 قاشق چایخوری
سیر 1 قرص
آبلیموی تازه کافی
زعفران فرآوری شده کافی
فلفل سیاه کافی

طرز تهیه کباب ماهی چنچه

مرحله اول

برای تهیه یک کباب ماهی چنجه خوشمزه در ابتدای کار پوست زنجبیل تازه را جدا کرده و همراه با سیر در ظرف مناسبی رنده می کنیم. سپس سرکه را به همراه عسل و سس سویا به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا زعفران آماده شده را به همراه آبلیموی تازه و مقداری فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. لطفا توجه داشته باشید که به دلیل طعم شور سس سویا، نمک را حذف کنید.

سطح سوم

سپس فیله ماهی را بدون استخوان و بدون پوست به مکعب های مساوی برش می دهیم و روی سیخ چوبی می گذاریم. حالا فیله های سیخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

حالا سس را روی فیله ها پخش کنید تا دو طرف آن با سس آغشته شود. سپس فیله ها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت می دهیم تا با مواد طعم دهنده آغشته شوند.

مرحله پنجم

پس از این مدت، ماهیتابه رژیمی را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس فیله های سیخ شده را در تابه بریزید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید.

مرحله ششم

در این مرحله بقیه سس را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد. بعد سس را با قلم مو روی فیله های سرخ شده می زنیم تا جذب فیله ها شود.

مرحله هفتم

وقتی فیله های ماهی کاملا پخته و سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید. در آخر سیخ ها را در بشقاب مورد نظر می گذاریم و با کته زعفرانی و گوجه کبابی و سیر ترشی سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا