آشپزی

فوت و فن و طرز تهیه مربای بهار نارنج لذیذ در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ساده ترین طرز تهیه مربای بهار نارنج در سال 1403 را به شما بگوییم. اگر دنبال راز خوشمزگی و فوت و فن و طرز تهیه مربای بهار نارنج هستید در ادامه مطلب هم را ما باشید.

طرز تهیه مارمالاد بهارنارنج

مربای بهارنارنج یکی از مرباهای خوشمزه و ساده ایرانی است که از گلبرگ های گل بهار نارنج درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد بهارنارنج به این لینک مراجعه کنید. روزیانو با بودن

مواد لازم برای تهیه مارمالاد بهارنارنج.
اب 3 لیوان
جوهر لیمو ½ قاشق چای خوری
آبلیموی تازه یا آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
قند 3 لیوان
زعفران غلیظ آماده شد 1 قاشق غذاخوری
آرانتیوم مرکبات 1.5 لیوان

طرز تهیه مارمالاد بهارنارنج

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد خوشمزه بهارنارنج ابتدا بهارنارنج را می شوییم سپس یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. وقتی آب به جوش آمد، پرتقال لطیف را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید آب پرتقال به مدت 3 دقیقه بجوشد سپس آن را در صافی بریزید و با آب سرد بشویید. در مرحله بعد این مراحل را 2 بار دیگر به ترتیب انجام می دهیم.

سطح سوم

توجه داشته باشید که 4 قاشق غذاخوری آبلیموی باقیمانده را تقسیم کرده و پرتقال ها را در دو مرحله جوشیدن اضافه کنید. پس از اتمام تلخی بهارنارنج، دوباره آن را با آب سرد می شوییم، سپس با دست آب اضافی آن را می گیریم.

مرحله چهارم

سپس شکر و آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی شربت به جوش آمد و ذرات شکر در آن حل شد، آب پرتقال را داخل قابلمه بریزید و سپس مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا مربا غلیظ شود. برای تست قوام مربا مقداری شهد در نعلبکی بریزید و بعد از سرد شدن بین دو انگشت آن را بچشید. وقتی شهد کشدار شد، مربا به قوام مناسبی می رسد.

مرحله ششم

بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید، جوهر لیمو را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید، سپس مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مربا کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

وقتی مربا خنک شد یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب کنید سپس آن را بشویید و با یک پارچه تمیز خوب خشک کنید. سپس مربا را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید.

مرحله هشتم

در آخر برای نگهداری مربا در یخچال می گذاریم. توجه داشته باشید که اگر آب پرتقال بعد از 3 بار جوشیدن کمی تلخ شد، دوباره مراحل را تکرار کنید تا تلخی آن کاملا از بین برود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا