آشپزی

فوت و فن و راز خوشمزگی و طرز تهیه کیک تابستانی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک تابستانی

کیک تابستانی یک کیک خوشمزه، با عطر و طعمی بی نظیر است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع آماده می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک تابستانی به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی با بودن

مواد اولیه کیک تابستانی
شیر نر 3 لیوان
قند ¾ لیوان
ارد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
زرده 1 قطعه
وانیل نصف قاشق چای خوری
کره 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 150 گرم
کوکی های انگشتی خانم کافی
موز کافی
میوه مورد علاقه کافی

طرز تهیه کیک تابستانی

مرحله اول

ابتدا شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و وقتی شیر کمی گرم شد شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود سپس آرد را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد حل شود. گلوله ها را به شیر اضافه نکنید و کاملا مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس نشاسته ذرت را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود، سپس یک تخم مرغ را شکسته و زرده را جدا می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله شود، حرارت باید کم باشد تا زرده در شیر پخته نشود و در آن مخلوط کنید.

سطح سوم

وقتی شیر به نقطه جوش رسید و غلظت آن زیاد شد و حباب هایی به وجود آمد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و با مواد مخلوط شود، سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در همه جای مواد پخش شود. مواد باید صاف و یکدست باشند.

مرحله چهارم

سپس حرارت را خاموش کرده و خامه را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا کرم کاملا با مواد مخلوط شود و بافتی صاف و یکدست به دست آید، سپس مواد را کنار می گذاریم تا حرارت اولیه خود را در دمای محیط از دست بدهند و خنک شوند. .

مرحله پنجم

پس از آن از قالب روبانی استفاده کنید و مقداری شیر را در ظرفی بریزید و شیرینی ها را در شیر فرو کنید و سریع بیرون بیاورید زیرا شیرینی ها نرم می شوند و بافت آن ها خراب می شود سپس شیرینی ها را کف قالب قرار دهید. و اطراف

مرحله ششم

بعد از مخلوط کردن موادی که درست کردید روی کلوچه ها بریزید و بعد پوست موز رو بگیرید و رول کنید و روی مواد بچینید سپس مقداری شیرینی به دلخواه له کنید یا کاملا روی موز بریزید و پهن کنید.

مرحله هفتم

سپس دوباره از مخلوط موادی که درست کردید روی کلوچه ها بریزید و سپس داخل شیرینی ها را با دست فرم دهید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد جا بیفتند و به خورد شیرینی ها بروند و سفت شوند.

مرحله هشتم

بگذارید مواد یک شب در یخچال بماند تا کاملا فرم بگیرد و بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو و برش های میوه های تازه مانند توت فرنگی، انبه و موز تزئین کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا