آشپزی

فوت و فن و راز خوشمزگی و طرز تهیه دسر بلک فارست در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه دسر جنگل سیاه

جنگل سیاه یک دسر خوشمزه و جذاب آلمانی است که طعم و عطر فوق العاده ای دارد و بسیار آسان و سریع تهیه می شود. این دسر معمولا با گیلاس یا گیلاس درست می شود که طرفداران زیادی دارد و آن را به یک دسر محبوب در بین مردم تبدیل کرده است. . برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد طرز تهیه دسر جنگل سیاه، در ادامه مطلب بالاخره یک سایت آموزشی با بودن

مواد لازم برای 4 نفر
کیک شکلاتی 1 بسته
اسپرسو یا قهوه فوری 1 شلیک
کرم رنگ 100 گرم
گیلاس کافی
قند 1 قاشق غذاخوری
صبحانه شکلاتی یا شکلات تخته ای. کافی

طرز تهیه دسر جنگل سیاه

مرحله اول

ابتدا کیک شکلاتی را در ظرفی خرد کنید، می توانید کیک شکلاتی را خودتان به روش های مختلف درست کنید و همچنین می توانید از کیک های شکلاتی آماده استفاده کنید و سپس کیک خرد شده را با قاشق یا با قاشق در ته ظرف مناسب فشار دهید. دست .بگذارید تا فشرده شود.

مرحله دوم

سپس قهوه فوری یا اسپرسو را با کمی آب جوش مخلوط کنید تا آماده شود، سپس آن را روی کیک شکلاتی ته ظرف بریزید تا کیک طعم و عطر قهوه را به خود بگیرد، سپس خامه قنادی را بریزید. در ظرفی گذاشته و به مدت ده دقیقه به شدت هم بزنید تا رنگ کرم مات شود.

سطح سوم

وقتی خامه فرم گرفت که جای پره های همزن روی خامه باشد و وقتی ظرف را برگردانید خامه از ظرف نیفتد خامه آماده است سپس خامه فرم گرفته را روی کیک شکلاتی بریزید و گسترش. تا تمام سطح خرده های کیک فشرده را بپوشاند.

مرحله چهارم

سپس برای تهیه مربا ابتدا آلبالوها را خوب بشویید و دانه های آن را جدا کنید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کمی شکر به آلبالوها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و مخلوط شود. . به غلظت مناسب دست پیدا کنید

مرحله پنجم

سپس مربا را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه خود را از دست بدهد و خنک شود سپس مربا را روی خامه بریزید و پخش کنید و سپس کمی شکلات تخته ای را در بن ماری روی بخار آب ذوب کنید. از قوری و روی مربا بریزید.

مرحله ششم

به جای شکلات تخته ای می توانید از شکلات صبحانه استفاده کنید و روی مربا بریزید و پخش کنید. سپس مقداری کیک شکلاتی را مجددا خرد کرده و روی مواد بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح مواد را بپوشاند. کیک شکلاتی خرد شده به ذائقه بستگی دارد و سلیقه خود شما را دارد.

مرحله هفتم

در این مرحله کمی از خامه فرم گرفته را با پودر کاکائو مخلوط کرده و هم میزنیم تا یکدست شود سپس روی دسر را با خامه شکلاتی تزیین کرده و به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر شکل خود را بگیرد و سفت شود. باید ترکیب شود و طعم و عطر همه مواد با هم ترکیب شود.

مرحله هشتم

در این مرحله دسر بلک فارست را از یخچال خارج کرده و برش داده و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو و برش های موز و توت فرنگی تزئین کنید و به صورت ساده سرو کنید. دسر شیک دسر با چای و سرو قهوه.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا