آشپزی

فوت و فن مربای گیلاس + راز اصلی خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ترفندها و فوت و فن مربای گیلاس را در سال 1403 به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه مربای آلبالو

راز خوشمزه شدن مربای آلبالو و نکات آشپزی مربای آلبالو خوشمزه و خوش رنگ روزیانوامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

مربای آلبالو یکی از خوش طعم ترین مرباهای دنیاست که همزمان با رسیدن آلبالو در تابستان تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد. این مربا به دلیل خواص فراوانی که دارد از جمله خون سازی و کم خونی، کاهش دردهای میگرنی، جوانسازی پوست و کمک به بهبود حافظه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. تهیه این مربا مانند سایر مرباها بسیار ساده است. برای تهیه این مربا می توانید از گیلاس قرمز یا صورتی استفاده کنید و مقدار شکر اضافه شده را بسته به شیرینی آلبالو تنظیم کنید.

عناصر

آلبالو 2 کیلو

شکر 2 کیلو

1.5 فنجان آب

جوهر توصیه چای لیمو

طرز تهیه مربای آلبالو

ابتدا آلبالوها را با دقت بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس با استفاده از یک سیخ چوبی، نی یا ابزار دیگر، آلبالوها را با احتیاط داخل آن بریزید. آلبالوهای تمیز را در قابلمه بریزید و نصف مقدار شکر را اضافه کنید و سپس قابلمه را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب بگیرد.

بعد از این مدت آلبالوها را با حرارت ملایم به قابلمه منتقل می کنیم و بقیه شکر و آب را اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. سپس کف قابلمه را چند بار ضربه بزنید تا به نتیجه نهایی برسید و مربای شفاف و زیبایی داشته باشید.

در پایان پخت وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، جوهر لیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. برای تست غلظت مربا ابتدا یک نعلبکی را در یخچال قرار دهید و سرد کنید سپس یک قاشق مرباخوری داخل آن بریزید. اگر سرریز نشود یعنی به قوام رسیده است. سپس مربا را به مدت 12 ساعت در دمای محیط نگه دارید و سپس آن را در شیشه های تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

راز خوشمزه مربای آلبالو

اگر می‌خواهید مربا در آبمیوه خیس بخورد آب بیشتری اضافه کنید یا اگر ترجیح می‌دهید خشک‌تر باشد، آب را حذف کنید.

اضافه کردن آب لیمو از کپک زدن مربا جلوگیری می کند.

برای جلوگیری از کپک زدن حتما مقدار شکر و آلبالو را یکسان نگه دارید و مربا به غلظت دلخواه برسد سپس از روی حرارت بردارید.

هرگز مربای داغ را داخل شیشه نریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

هنگام پخت و پز هرگز درب قابلمه را نبندید.

در صورت تمایل می توانید کمی هل یا وانیل به مربای آلبالو اضافه کنید.

برای افزایش عطر می توانید کمی گلاب اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا