آشپزی

فوت و فن شامی رودباری + راز اصلی خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور اینستاگرام از سایت اینبو

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ترفندها و فوت و فن شامی رودباری را در سال 1403 به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خوشمزه بودن شامی رودباری

راز خوراکی های شامی رودباری و سبزیجات شامی رودباری و بهترین طرز تهیه آنها چیست؟ روزیانوامیدواریم این مقاله مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

شامی رودباری یکی از غذاهای لذیذ و سنتی گیلان است که با ترکیبی از گوشت، سبزیجات معطر و ادویه های خوش طعم تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم بی نظیر و طرز تهیه خاصش طرفداران زیادی دارد.

مواد اولیه تهیه سفره رودباری.

گوشت چرخ کرده: معمولا از گوشت بره یا گاو استفاده می شود.

پیاز: برای ایجاد طعم و عطر بیشتر.

سبزی خشک: ترکیبی از جعفری خشک، گشنیز خشک، ریحان خشک و گاهی شوید خشک.

روغن زیتون: برای سرخ کردن و چاشنی کردن شام.

ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گلپر و کمی دارچین (اختیاری).

آب جوش: برای ایجاد یک بافت صاف و یکنواخت برای شام.

گوجه فرنگی: برای تهیه سس و طعم دادن به شام.

آب انار ترش: برای ایجاد طعم ملایم و تلخ در سس.

طرز تهیه شام ​​رودباری مرحله به مرحله

طرز تهیه گوشت: گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی خشک، ادویه و آب جوش را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شوند.

فرم دادن به شام ​​ها: به مقدار دلخواه از مواد آماده شده بردارید و به شکل شامی در آورید.

سرخ کنید: شامی ها را در روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

طرز تهیه سس: گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی، آب انار ترش و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید تا سس غلیظ شود.

پخت نهایی: شامی های سرخ شده را به سس اضافه کنید و به مدت 30 تا 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا شمی ها کاملا پخته و خوش طعم شوند.

راز خوشمزه بودن شامی رودباری

تازگی مواد اولیه: استفاده از گوشت تازه و حبوبات خشک با کیفیت در طعم شام تاثیر زیادی دارد.

**گوشت را خوب ورز دهید:** ورز دادن گوشت باعث می شود مواد خوب با هم مخلوط شوند و شام ها بافتی یکنواخت پیدا کنند.

استفاده از روغن زیتون: روغن زیتون طعم و عطر خاصی به شام ​​می دهد.

آهسته پز: آهسته پختن شمیس در سس باعث می شود شمی ها کاملا پخته و خوش طعم شوند.

یادداشت های اضافی

برای تهیه شام ​​رودباری می توانید از مرغ چرخ کرده نیز استفاده کنید.

اگر به گیاهان خشک دسترسی ندارید، می توانید از گیاهان تازه استفاده کنید.

برای تزئین می توانید از تخم مرغ آب پز یا زرشک استفاده کنید.

شام رودباری را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.

سبزی شام رودباری چیست؟

شامی سبزی رودباری ترکیبی از انواع سبزیجات خشک معطر است که طعم و عطر خاصی به شمی ها می بخشد. معمولاً از جعفری خشک، گشنیز خشک، ریحان خشک و گاهی شوید خشک استفاده می شود. می توانید نسبت این سبزیجات را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا