آشپزی

فوت و فن خورشت داوود پاشا + راز اصلی خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ترفندها و فوت و فن خورشت داوود پاشا را در سال 1403 به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز خورشت خوشمزه داود پاشا

راز خوراکی های داوود پاشا و نکاتی برای پخت خورش خانگی داوود پاشا روزیانوامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورش داوود پاشا یکی از خورش های پرطرفدار ترکیه نیز در ایران جذابیت زیادی دارد. این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد که شاید به دلیل تقارن ظاهری و شباهت مواد مصرفی در دو کشور باشد.

خورش داود پاشا جدا از ظاهرش شباهت زیادی به خورش فسنجان با گوشت قلقلی دارد. این خورش لذیذ از گوشت چرخ کرده، پیاز، نعناع و رب انار تشکیل شده و از نظر ملایم یا ترش طعم متفاوتی دارد.

عناصر

گوشت چرخ کرده 600 گرم

2 عدد پیاز متوسط

رب انار 2 قاشق غذاخوری

پودر نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع به مقدار لازم.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم.

طرز تهیه خورش داوود پاشا

برای شروع، پیاز را روی یک رنده ریز در یک کاسه بزرگ رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با مقدار مناسب نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

مواد را با دقت ورز دهید تا یکدست و یکدست شوند. بعد از این مرحله، مخلوط پیاز و گوشت را به شکل گلوله هایی به اندازه گردو تبدیل کنید. سپس این کوفته ها را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی آتش بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن روغن پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

بعد از شفاف شدن پیاز، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. سپس نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نعناع خشک نرم شود سپس کوفته قلقلی را اضافه کنید.

کوفته های قلکلی را با احتیاط سرخ کنید تا همه قسمت ها سرخ شوند. پس از سرخ شدن کوفته ها، رب انار را در یکی دو لیوان آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا رقیق شود. سپس به قابلمه اضافه کنید.

مواد را خوب تفت دهید تا رب انار به خوبی داخل خورش جا بیفتد. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی خورش با حرارت ملایم تبخیر شود و روغن آن آزاد شود. در این مرحله خورش را بچشید و در صورت لزوم کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

پس از آماده شدن خورش آن را با برنج سرو کنید. توجه داشته باشید که خورش داوود پاشا به صورت ملس سرو می شود. اگر رب انار شما ترش است، می توانید با افزودن کمی شکر طعم آن را متعادل کنید.

راز خورشت خوشمزه داود پاشا

خورش داوود پاشا را معمولا با گوشت قرمز تهیه می کنند اما اگر محدودیتی در مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت مرغ نیز برای تهیه این خورش استفاده کنید. به جای 600 گرم گوشت چرخ کرده، تقریباً 600 تا 800 گرم مرغ اضافه کنید.

در این خورش می توان از گوشت مرغ به دو صورت استفاده کرد. راه اول استفاده از تکه های گوشت مرغ و روش دوم استفاده از گوشت چرخ کرده مرغ است. توصیه ما این است که از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کنید تا خورش زیباتر شود.

در این روش دستور غذا تغییر نمی کند و به سادگی از مرغ چرخ کرده به جای گوشت چرخ کرده استفاده می شود. اگر تصمیم به استفاده از این روش دارید، توصیه می شود از سینه مرغ استفاده کنید. چون سینه مرغ یکدست و گوشتی است و به راحتی خرد می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا