آشپزی

فوت و فن آش امام حسین + راز اصلی خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت روزیانو قصد داریم ترفندها و فوت و فن آش امام حسین را در سال 1403 به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب همراه ما باشید.

راز دلخوشی های امام حسین

راز خوراکی های امام حسین و نکات پخت آش خوشمزه امام حسین روزیانوامیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

آش گندم یزدی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان یزد است که به طعم فوق العاده معروف است و نزدیک به آش عباسعلی کرمانشاهی است. این سوپ معمولا در ماه های محرم و صفر تهیه می شود و از گوشت و گوشت استفاده می شود که حاصل ترکیب این عناصر طعم بی نظیری دارد. در فصل سرد و روزهای سرد زمستان می توانید این سوپ مقوی را در خانه تهیه کنید. استان یزد به دلیل فرهنگ غنی خود شناخته شده است و غذاهای سنتی زیادی تولید می کند که شاید امروزه کمتر نام برخی از آنها شنیده شود. آش گندم یزدی که به آش امام حسین یا امام حسینی نیز معروف است، یکی از غذاهای بی نظیر این منطقه است.

عناصر

1 عدد پیاز

300 گرم گوشت

کولا 50 گرم

بلغور گندم 2 فنجان

2 فنجان نخود

لوبیا چیتی 1 فنجان

عدس 1 پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گندم

ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خوب خیس کنید و آب حبوبات را چندین بار عوض کنید تا هم راحت بپزند و هم پف کنند. همچنین بلغور گندم را چند ساعت قبل خیس کنید و عدس را حدود یک ساعت قبل از زمان پخت در آب خیس کنید. سپس نخود و لوبیا را جداگانه در کمی آب میپزیم تا بپزند.

پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس در قابلمه را سرخ کنید تا نرم و شیشه ای شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دم کرده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. در پایان زردچوبه و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.

حالا روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید گوشت بپزد. برای سهولت در کار می توانید از زودپز استفاده کنید. پس از پخت، گوشت را ریش ریش کرده و دم آن را رزرو کنید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید عدس و گندم بپزند.

وقتی عدس پخته شد وقت آن است که نخود و لوبیا را اضافه کنید. بگذارید همه مواد خوب بپزند و سوپ سفت شود. سپس نمک را اضافه کرده و گوشت ریش ریش شده و دم گاو کوبیده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. در نهایت نمک را تنظیم کنید و سوپ را در کاسه های سفالی خود سرو کنید. آن را با پیاز داغ و کشک میل کنید.

راز دلخوشی های امام حسین

این سوپ را می توانید بدون استفاده از گوشت تهیه کنید.

اگر نمی خواهید از دم استفاده کنید، می توانید آن را بردارید.

همچنین در مرحله آخر می توانید روی سوپ پودر دارچین و پیاز داغ بپاشید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا